Acasa inapoi                                    multiMaus  - Instructiuni de utilizare      pag.14


Functiunile meniului la multiMaus

MultiMaus-ul are trei meniuri principale cu ajutorul carora puteti memora si programa locomotive precum si schimba setarile de baza ale multiMaus-ului. Aceste meniuri pot fi accesate folosind doua combinatii simple de taste:

- Apasati tasta " meniu " pentru aproximativ 5 secunde ( durata se poate modifica in meniul 3.2.2 )

- Apasati impreuna tastele " Shift " si " meniu "

Locomotivele nu pot fi controlate in timpul in care multiMaus-ul se gaseste in modul " meniu ", dar comunicarea interna cu alte dispozitive DCC este asigurata.

Pentru meniurile cu text mai lung de 5 caractere se va afisa textul complet prin derularea acestuia pe ecran. In toate figurile prezentate s-au utilizat denumirile prescurtate ale meniurilor.

Puteti folosi tastele " sageti " pentru a naviga in meniu. folositi tasta " lumini / OK " pentru a apela submeniul respectiv. Toate meniurile sunt numerotate, numerele sunt afisate in partea de jos a ecranului.

Fiecare din cele trei meniuri principale are pictograma proprie pentru identificare clara, acestea sunt afisate impreuna cu textul  "MENU" , acestea vor ramane afisate si in submeniuriurile respective:

- Meniu 1 " Locomotiva " , simbol o locomotiva

- Meniu 2 " Programare " , simbol text PROG

- Meniu 3 " Setari " , simbol o cheie

Exista doua posibilitati de iesire dintr-un meniu:

- Folositi tasta " Stop ". Poate fi necesara apasarea acesteia de mai multe ori, in functie de nivelul in care va aflati in meniu. Cu fiecare apasare reveniti un nivel.

- Apasati tasta " Meniu " ( singura sau impreuna cu tasta " Shift " pentru iesire completa din meniu si revenire la modul " locomotiva " sau "macaze " ( in functie de ce a fost selectat anterior )


www.hgd.ro