Acasa inapoi                                    multiMaus  - Instructiuni de utilizare      pag.1


De la Lokmaus la multiMaus

MultiMaus-ul combina functionalitatea legendarului Lokmaus impreuna cu confortul unei centrale digitale complete. Chiar daca folositi multiMaus-ul doar ca un controler confortabil sau doriti sa il folositi pentru programarea locomotivelor si macazelor dvs. designul calr si simplitatea in operare fac din multiMaus unul dintre modelele de varf dintre sistemele digitale de control a trenuletelor electrice.

Scopul nostru, la proiectarea acestui produs, a fost sa facem utilizarea cat mai intuitiva cu putinta. Adaugarea unor functii variate poate fi usor controlata.Acest manual are rolul de a va prezenta toate posibilitatile multiMaus-ului.

Pentru a putea face acest manual usor de inteles , el este impartit in mai multe sectiuni. Incepatorii care doresc utilizarea multiMaus-ului doar pentru joaca nu au nevoie sa citeasca intreg manualul , pentru ei este suficienta Sectiunea 1.

Prima sectiune a manualului trateaza elementele de baza pentru conectarea si utilizarea multiMaus-ului. Utilizatorii care doresc sa utilizeze diferitele optini de programare ale multiMaus-ului vor gasi instructiuni in Sectiunea 2 a acestui manual. Sectiunea 3 serveste ca ghid pentru cazuri speciale ale modelismului feroviar digital .Glosarul cuprinde definitia termenilor de baza care sunt intalniti ptrecand timpul in compania unui sistem digital.

Va dorim distractie placuta citind acest manual , si bineinteles utilizind multiMaus-ul.


magazin trenulete electrice si accesorii